Om oss

Om oss

I maj år 2021 slog vi upp portarna till vad vi hoppas ska bli den självklara sajten för dig som har ett stort intresse för vin. Vi börjar som en webbutik och utvecklar successivt vårt erbjudande med bokningsmöjligheter av vinresor och upplevelser, digitala utbildningar och ett unikt utbud av portugisiska viner som ännu inte nått den globala marknaden. Vi hoppas du vill göra den resan tillsammans med oss!

Vårt mål

Vårt mål är att vara den självklara sajten för dig som vill fylla på ditt sortiment av vintillbehör, planera din nästa vinresa eller fördjupa dina kunskaper om den nya och gamla världens viner. Hos oss kommer du hitta ett stort utbud av upplevelser över hela världen, boenden på fantastiska vingårdar och kvalitativa produkter till oslagbara priser. För dig som vill lära dig mer kommer vi under året lansera digitala utbildningar, vinprovningar samt instruktionsvideos och nyhetsartiklar som på nolltid gör dig till en vinkännare av rang.

Vi bakom sajten

I september år 2020 flyttade vi till vad vi är övertygade om kommer bli Europas nästa stora vinland – Portugal!

Rickard Janderhof är certifierad internationell sommelier och har en stor passion för vin. På vår sajt kommer du kunna ta del av hans kunskap och handfasta tips under ”Sommelieren tipsar”. Han kommer även plocka ut kvalitativa produkter till oslagbara priser som du kan ta del av i vår butik. Under året utforskar han Portugals alla vrår för att erbjuda er de bästa portugisiska vinerna som ännu inte nått den globala marknaden.

Sarah Roos är utbildad inom digital marknadsföring, handel och turism. På vår sajt kommer hon erbjuda dig artiklar och nyhetsbrev sprängfyllda av inspiration. Hon kommer även se till att du hittar riktigt bra erbjudanden på boenden och upplevelser över hela världen – kort sagt allt du behöver för att planera din nästa vinresa.
Lisa John

Rickard L.P Janderhof

Co-founder & CEO

Jane Doe

Balthazar

Friskvårdsansvarig

Cartherin Forres

Sarah Roos

Co-founder & CMO